Tisztelt Támogatóink!

Ezúton fejezzük ki köszönetünket nagylelkű adományukért mellyel alapítványunkat támogatták. Adományuk segít, hogy Önnel együtt segíthessünk a rászorulókon. Önkénteseink azon fáradoznak, hogy az adomány valóban oda jusson el, ahol igen nagy szükség van rá.

Az ADRA-Vitium Esélyegyenlőség Alapítvány a koraszülött ellátás támogatása mellett elsősorban a gyermekkardiológiai intézmények támogatását tekinti fő feladatának. Gyermekkardiológia EU XXI programunk keretében 2010-ben a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézettel együttműködve az operált szívbetegek rehabilitációs programját kezdtük el. Súlyos szívbetegség miatt operált betegcsoport rehabilitációs programjának eredményeiről az évenként megrendezett füredi Kardiológiai Kongresszuson több előadás is elhangzott, amiben Alapítványunk munkáját külön kiemelték és ez támogatóink felé is komoly elismerést jelent. A program teljes célját csak folyamatos továbbvitele esetén éri el, ez évente az Alapítványnak mintegy 2 millió Ft pénzügyi megterhelést jelent.
A veleszületett szívrendellenességek gyógyításának és rehabilitációjának támogatására alapítványunk fennállása óta már több mint 40 millió forintot költött.

Fenti programon kívül az elmúlt években jelentős támogatást nyújtottunk több koraszülött osztálynak és ezen támogatásainkat, lehetőségeinkhez mérten, a jövőben is folytatni szeretnénk.
A rendszerváltás óta az adományozó kedv (és lehetőség), az első évek kezdeti lelkesültsége után a gazdasági helyzetnek és közhangulatnak megfelelően fokozatosan csökken. Karitatív munkánk a fokozódó nehézségek ellenére is sikeres lehetett, mert mindig vannak, akik hisznek a civil összefogás és segítség erejében és minden nehézség ellenére segítik a rászorultakat. Az Önök önzetlen segítsége munkánkba vetett hitünket is fenntartja, és külön köszönjük az Önök nagylelkű adományát, ami nélkül céljainkat kevésbé sikeresen valósíthatnánk meg.

Reméljük, hogy meg tudjuk győzni céljaink, programjaink fontosságáról, bízunk segítőkészségükben, és előre is köszönjük, ha az SZJA 1%-át alapítványunk támogatására fordítják. Adományaikat csekken, postai utalványon illetve bank átutalással is megtehetik.

Bankszámlaszám: Budapest Bank Rt. 10100716-43659700-00000000


jún 05, 2016 | Category: Egyéb | Comments: none