Boldog karácsonyi ünnepeket!

karácsony 2016

Tisztelt Támogatónk!

Sok éves hagyományunkhoz híven, ennek az évnek a végén is összegeztük egész éves munkánkat, és ezúttal is szeretnénk megköszönni minden egyes adományozónk segítségét. Gyermekkardiológia EU XXI programunk keretében 2016-ban a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézettel együttműködve az operált szívbetegek rehabilitációs programját folytattuk és újabb 10 fős betegcsoport
½ éves rehabilitációs programját indítottuk el, de alapítványunk, ebben az évben elsősorban a magas színvonalú munkához elengedhetetlenül szükséges, egyre drágább műszerparkot igénylő koraszülött ellátás feltételeinek javítására koncentrált.
A civil összefogásba vettet hitünk töretlen és nagy öröm számunkra, hogy karitatív munkánk az előző éveknél is eredményesebb lehetett és több koraszülött és kardiológiai osztály munkáját segíthettük jelentős fejlesztésekkel. Nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy minden apró támogatás is fontos elem a gyermekellátás színvonalának emelésében, és külön köszönetet kell mondani azon támogatóinknak, akik hosszú évek óta rendületlenül kitartanak alapítványunk támogatása mellett és akik nélkül fejlesztési programjainkat aligha valósíthattuk volna meg.
Továbbra is bízunk segítőkészségükben, és előre is köszönjük, ha az SZJA 1%-át alapítványunk támogatására fordítják.

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és
sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk
Önnek és minden családtagjának!

 


dec 17, 2016 | Category: Egyéb | Comments: none